Keşke tüm ligleri maçları ücretsiz izleyebilse herkez.Ancak günümüzde futbol için yapılan çok büyük yatırımlar ,ihaleler ve büyük bir pazar söz konusu olunca bu imkansızlaşıyor gitgide.
Elimizden bişey gelmiyorsa biraz mecburen de olsa üye olucaz bunların bazılarına.
Ben dün internette dolaşırken Digiturk'ün reklamına rastladım reklamda Lig Tv paketinin wordcard üyelerine özel bir kampanya yaptığını gördüm.
girip konunun detaylarını inceledim sonra kafamda bir hesap yaptım kabaca.Her hafta dışarıda zaten takımımın maçlarına gidiyorum dedim onun dışında derbilere ve diğer rakiplerin önemli maçlarınıda izliyorum çoğu kez.Bunların yanında Premier Lig,rusya ligi vs. gibi ligleri de bu yıl digiturkte olacağını düşününce çokta pahalı gelmedi açıkçası bana bu aylık 39,90 ytl lik üyelik bedeli.Geçen yıl Lig tv üyeliğim yokken ayda en az 30-35 ytl maçları dışarıda izlemek için veriyordum şahsen.Tabi bu şahsi fikrim.Sizde kendinizce düşünüp kendi şartlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın Lig Tv çalışanı yada komisyoncusu değilimsadece kampanya bitmeden sonradan nasıl duymadım dememeniz için paylaşmak istedim.
Sonunda üye olmaya karar verdim ve dünde digitürkü bağlattım.Belki bu kampanyadan faydalanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir diye bunları yazıyorum.Biraz bilgi vereyim kampanya ile ilgili daha detaylı açıklama ve daha fazla bilgi için [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]ziyaret edebilir ayrıca Digiturk müşteri hizmetlerinin 0 212 473 73 73 numaralı telefonlarından bilgi alabilirsiniz.
*Kampanya kapsamındaki paket Turksat Lig TV + Ailecek paketidir.
*Kampanya kapsamında WorldCard’ınız ile başlatacağınız üyeliğinizde 12 ay boyunca ayda 39.9 YTL ödeyeceksiniz, uydu alıcı da sizin olacak.
*Üst paketlere çıkmak istediğinizde fark bedelini ödeyerek çıkabileceksiniz.
*Üstelik 22 Ağustos 2008’e kadar izleyeceğiniz dönem için ektsradan bir bedel ödemeyeceksiniz.
*Kampanyalı üyeliğiniz 22 Ağustos 2009’a kadar devam edecek. Kurulum bedeli üyeye aittir.
*Bu kampanya 3 Ağustos 2008 tarihine kadar geçerlidir.

LinkBack URL
About LinkBacks
sadece kampanya bitmeden sonradan nasıl duymadım dememeniz için paylaşmak istedim.