REAL MADRİD v BARCELONA
Öncelikle belirteyim ki muthiş bir maç bizleri bekliyor.Bazı Tv kanalı saolsun , bizlere izleme imkanı sunuyor" bunları belirteyim...
Öncelikle Real Madrid de , defansta sıkıntısı oldugunu belirtiyorum.R.Carvalho gibi bir stoperden yoksun oynayacaklar.Cezalı durumda bulunuyor.
Onun yerine oynayacak olan oyuncu ise kırmızı kart gören R.ALbiol ...R.ALbiol u gördük ki zaafları var ve bu zaaflardan BArcelona kesinlikle
yararlanır.İzlerken dikkat ediniz devamlı ortadan gırmek ısteyeceklerdir ki eğer R.ALbiol olursa kii olacaktır.Aynı şekilde Ramos da yok diye
biliyorum.[Umarım yanlış değildir].O kanada da Arbeloa yı koyacak ki , O da tam bir sinir küpü.İyi bir oyuncu olabilir ama cok cabuk faul yapan
bir tip..
Orta sahada sıkıntısı bulunmayan Portekizli teknik adamın takımında , MEsut ve Di Maria gerçekten iyi işler yapıyorlar.R.MAdrid in galip gelmesin
deki en önemli etkenler.Fakat pas trafiğine engel olacak özellikleri yok diye düşünüyorum.Bence Mourinho bu maçta yine farklı bir kadro cıkarıp tüm
dünyayı şaşırtacak.Sebebini sorarsanız , defanstaki eksiklikler.Mesela ilk 11 de LAss ı oynatabilir...
Forvetlerini konuşmaya gerek yok ama şöyle de bir gerçek var ki Ronaldo tek başına oynarsa gol mol atamaz.Ya boş kale olur yada frikik.Yoksa iyi organizasyon ile gol atamaz REal...Ben bunu bir Ronaldo'cu olarak söylüyorum.ROnaldo yanında bir forvet olmadan yapamıyor.Bunu Man Utdde de gördük burdada görüyoruz.Bkz:COPA DEL REY........
Barcelona da ise işler kesat.SAvunmada problemliler.Milito , Adriano , Abidal ve Puyol gibi oyuncuları sakat , lakin Puyol bu maça çıkacak.Ama puyolun sakat olarak oynaması gerçekten hiç güzel değil.HEm futbol adına hem Barça adına.Mascherano da ilk 11 de oynayıp defans önünde oyna
yabilir.
Orta sahalarını herkez biliyor.Anlatmaya gerek yok.Bildiğimiz makineleşmiş pas trafiği.Çok iyi işliyorlar[dı] , taki Mourinho bu makineyi bozana kadar.
Gerçekten COpa deL rey de ilk yarıda müthiş bir maç çıkardılar.KArşılarındakinin BArça olduguna inanamadım.O pas makinesi yoktu.
Forvette ise Messi , David Villa ve Pedro üçlüsü iyi işler yapıyor.Fakat Pedro, formu düştü.Ki bunu son 5 6 maçtır görüyoruz...
Fazla yordugum için özür diliyor ve tahminlerime geçiyorum

.
TAHMİNLERİM : KIRMIZI KART OLUR Güven 8/10
iy 1 Güven 7/10
2-3 gol Güven 8/10
GÜZEL BİR MAÇ DİLEĞİYLE...