Wit Georgia - Banik Ostrava
Liglerinde oldukça başarılı sonuçlar alan Gürcistan temsilcisi WIT Georgia ile Çek Cumhuriyeti temsilcisi Banik Ostrava takımları arasındaki mücadelede çok kaliteli futbol beklemiyorum. Bu maç için ön plana çıkan ekip kesinlikle Banik Ostrava’dır. Çek Cumhuriyeti futbolu, Gürcistan futbolundan oldukça ileride. Tek sorun bu maçın Gürcistan’da olması. Banik Ostrava bu maçta kaybetmeyerek ikinci maç için önemli bir avantaj elde edecektir.
Banik Ostrava Kaybetmez
Myllykoski - Sant Julia
Andorra futbolu ile Finlandiya futbolu Avrupa’da hiç yer kaplamasa da, ligleri devam eden takımların bu tip turlarda daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Finlandiya temsilcisi Myllykoski iç sahada etkili takım. Andorra temsilcisi St. Julia her ne kadar kendi liginde iyi bir takım olsa da, uluslar arası arena da çok fazla ismi duyulmadı. Ev sahibi ekip avantajlı.
Myllykoski Kazanır
Anorthosis - Sibenik
Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Anorthosis, geçen senelerde adını Olympiakos’u eleyerek Şampiyonlar Ligi’ne katılması ve rakiplerine kök söktürmesiyle ünlendi. İç sahadaki oyunları ve ateşli taraftarları ile birçok ekibi zor durumda bırakan Anorthosis, geçen turda Ermenistan temsilcisi Banats Yerevan’ı 3-0 ve 1-0’lık skorlar ile elemişti. Kadrosunda birçok tecrübeli Yunan futbolcuyu barındıran Anorthosis, Hırvat ekibi Sibenik karşısında favori konumda bulunuyor.
Anorthosis Kazanır
Cercle - Turku
Belçika’da geçen sene oldukça iyi bir sezon geçiren ve mucizevi şekilde Avrupa Ligi’ne kalan Cercle Brugge, iç sahada oldukça etkili bir takım. Geçen sene birçok maçta iyi işler çıkartmışlardı. Özellikle taraftarlarının desteği ile birçok zor maçtan galip ayrılmasını bildiler. Konuk ekip Turku ise liginde vasat bir takım. Bu deplasmanda işleri hiçte kolay değil. Cercle Brugge’ün tek handikabı zorlu bir sezon geçirmesi ve Belçika Ligi’nin daha başlamaması. Ama ben buna rağmen Cercle Brugge’ün kazanacağını düşünüyorum.
Cercle Kazanır
Besa - Olympiakos
Olympiakos hayal kırıklığı dolu bir sezon geçirmişti. Ezeli rakipleri Panathinaikos’un başarılı bir sezon geçirmesi camiayı oldukça üzdü. Yeni sezonda yeni umutlarla iyi işler çıkartmak istiyorlar. Villarreal takımında hafta içi transfer edilen Ibagaza forma giyemeyecek. Arnavut temsilcisi Besa’nın Olympiakos’a rakip olacağını düşünmüyorum. Konuk ekip bir adım önde.
Olympiakos Kazanır
Yorumlar "icemetaxa" adlı yöneticimize aittir.

LinkBack URL
About LinkBacks