Copa amerika 16 Temmuz 2011 kolombiya Peru maçı İddaa yorumları İddaa tahminleri ,16 07 2011 kolombiya Peru maçı iddaa tahminleri,Kupa amerika çeyrek final iddaa tahminleri iddaa yorumları,16 Temmuz kupa amerika çeyrek final kolombiya Peru maçı iddaa yorumları,Kolombiya Peru maçı tahminleri,Kolombiya Peru maçı kadrosu,Kolombiya Peru maçı canlı izle,Kolombiya Peru maçı 16 Temmuz yorumları,Kolombiya Peru çeyrek final maçı yorumları,16 07 2011 kupa amerika çeyrek final iddaa tahminleri
Kolombiya - Peru
Copa America 2011'de etkili oyunuyla kalesinde gol dahi görmeden Arjantin'in bulunduğu gruptan 3 maçda 7 puan toplayarak çıkmayı başaran kolombiya çeyrek finalde sürpriz bir şekilde gruptan çıkan Peru ile karşılaşacak.Grupta iç sahadaki 2 maçı kazanmayı başaran kolombiya Arjantin deplasmanında ise golsüz beraberlikle dönmeyi başardı.iyi bir kadroya sahipler ve en önemli yıldızı ise Porto'da harika bir sezon geçiren Falcao.Yıldız golcü son karşılaşmada 2 gol birden atarak kalitesini ortaya koydu şüphesiz bu karşılaşmada en tehlikeli silahları olacak.Defans yönünden çok iyiler bu karşılaşmada da kontrollü bir oyun sergilemelerini bekliyorum.
Peru gruptan 1 galibiyet 1 beraberlik alarak çıkmayı başardı gol yollarında sıkıntı yaşadıkları için defansı daha ön planda tutuyorlar.Gruptaki oynadıkları 3 karşılaşmada 2.5 gol üstü barajı aşılmazken 2 maçlarıda 0-1 gol aralığı sonuçlandı.Eksiklikler listesinde defans oyuncusu Carmona Maldonado kart cezalısı olduğu için;bu maçta forma giyemeyecek.
Kontrollü bir oyun bekliyorum o yüzden ilk yarıdan eşitliğin bozulmauyacağını düşünüyorum.
İlk Yarı 0
2.5 Gol AltıKaynak: iddaa tahminleri - iddaa yorumları - iddaa kuponları - banko maçlar - iddia forumu - Kategori: Milli Maç iddaa tahminleri

LinkBack URL
About LinkBacks