03 temmuz 2011 maç tahmini , 3 temmuz brezilya venezuella maçı , 3 temmuz copa america maclari , brezilya cupa amerika , brezilya venezu , brezilya venezuella maçı ne zaman , copa america maç takvimi , copa america maç tarihleri 2011 , copa amerika maç takvimi , venezuella milli takımı copa amerikabrezilya venezu, venezuella milli takımı copa amerika, Brezilya venezuella maçı ne zaman, copa america maç takvimi, Brezilya cupa amerika, copa Amerika maç takvimi, 03 Temmuz 2011 maç tahmini, 3 Temmuz Brezilya venezuella maçı, copa america maç tarihleri 2011, 3 Temmuz copa america maclari
Brezilya - Venezuela
Amerika Kupası'nda Brezilya ilk maçına Venezuela karşısında çıkacak.Kupanın favorileri başında gelen Brezilya son 2 Amerika kupasını almayı başardı.Ve şuana kadar bu kupayı 6 kez alma başarısı gösterdi sambacılar.Teknik direktörlüğe getirilen Menezes ilk resmi maçına çıkacak takımda önemli değişikliklere imza atan Menezes ofans hattında İleride tek forvet olarak Pato yer vermesi bekleniyor kanatlarda Robinho ve Neymar, arkalarında ise Ganso forma giyecek.Özellikle Robinho ve Neymarı beraber izleyecek olduğumdan dolayı heyecanlı olsamda Ganso'nunda birçok futbolsever gibi göstereceği performansını merak ediyorum.Milanla anlaşması beklenen Santoslu Ganso yeni Kaka olarak gösteriliyor.Gençleşme operasyonu içinde olan sambacılar son oynadığı hazırlık maçlarında en dikkat çeken karşılaşmalarda gol sesinin az duyulması.Oynadıkları son 6 karşılaşmada 2.5 gol altı sonuçlandı.Rakibini küçümsemeden çıkacak olan Brezilya'nın bu karşılaşmada gol göreceğini tahmin etmiyorum.
Venezuela bu zorlu karşılaşmada önceliğini tabiki gol yememeye verecektir mütevazı kadrosuyla Kupa Amerikanın sürprizi olma peşinde olan Venezuela son 2 hazırlık maçında Meksika ile karşılaştı ve rakibini iki karşılaşmadada 3-0 lık skorlarla geçmeyi başardılar.Rakibini şuana kadar sadece 1 kez hazırlık karşılaşmasında devirmeyi başardılar.Rakibin formda olan genç dinamik ofans hattı karşısında büyük zorluklar yaşayacaklardır.Ama ilk karşılaşma olduğu için Venuzuela'nında defanstan kolay kolay ayrılmayacağınıda göz önüne alırsak çok gol beklememeliyiz.
Maç tahminim ise tabiki Brezilya galibiyeti bekliyorum skor tahminim ise 2-0'lık bir galibiyet bekliyorum.
Brezilya ilk yarı 1 Maç sonu 1
Handikaplı 1Kaynak: iddaa tahminleri - iddaa yorumları - iddaa kuponları - banko maçlar - iddia forumu - Kategori: Milli Maç iddaa tahminleri

LinkBack URL
About LinkBacks