![]() |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Teşekkürler: 0 Teşekkür 0 zamanda 0 mesajlara |
< arkadaşlar yeni yaptım bu programı gerçi eksikleri daha çok ama deneyip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim
rapidshare.com/files/165331041/Skor.rar.html ben iyi ibr idaacı değilim o yüzden olmasını istedikleriniz varsa yapabilirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Teşekkürler: 19 Teşekkür 18 zamanda 17 mesajlara |
guzel olmus,canlı skorlar var.yanlız o bıldırımler bolumu boş hıc bıse gostermıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
iddaalı Üye
Teşekkürler: 7 Teşekkür 142 zamanda 71 mesajlara |
Alıntı:
progarama henüz bakmadım fakat ben başka birşey sormak istiyorum. maç oranları iddaa da ve sonucu ne olmuş mesala 1.50-3.30-4.30 şeklinde olan oranların sonuçları ne olmuş bu tarz bir program varmıdır veya oran analizi yapan birşeyler varmıdır. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Teşekkürler: 0 Teşekkür 0 zamanda 0 mesajlara |
gol oldukça size haber veriyor program. sürekli takip etmenize gerek kalmıyor. bildirimler alanı boştr çünkü gol olmamışır. bu programı başlatıp arkaplanda çlaışması gerkiyor. saatin olduğu landan size yazılarla haber veriyor.
"mesala 1.50-3.30-4.30 şeklinde olan oranların sonuçları ne olmuş bu tarz bir program varmıdır veya oran analizi yapan birşeyler varmıdır." abbasov biarz daha açıklayıcı olursan senini için bişeyler yapabilrim sanırım |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|