iddaa tahminleri , maç sonuçları , iddia

Geri git   iddaa tahminleri , maç sonuçları , iddia > Genel > Forum Arşivi
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Forum Arşivi Forumdaki eski mesajlar bu başlık altında bulunmaktadır.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 09-05-2008, 04:57 PM   #331
dаωid ωiℓℓа
Tipster

dаωid ωiℓℓа - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 177
Teşekkür 1.495 zamanda 361 mesajlara

ATEŞ: UYUM İÇİN BEKLEMEM GEREK Madrid - İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Sociedad'a bir sezonluğuna Galatasaray'dan kiralık olarak gelen Necati Ateş, ''Hemen oynarsam faydam değil zararım olur, uyum için beklemem gerek'' dedi.
Real Sociedad'ta antrenmanlara yeni başladığını ve takım arkadaşlarının oyun karakterlerini henüz tanımadığını ifade eden Necati, yarın deplasmanda Zaragoza ile oynanacak maçta forma giymesinin kendisi için ''çok erken'' olacağını belirtti.
Türk futbolcu, ''Anoeta Stadyumu çok güzel. İnsanların bana olan ilgisi harikaydı. Ben buraya gelmeden önce Nihat ve Tayfun'la çok uzun görüşmeler yaptım. Çünkü sonuçta başka bir ülkeye geliyorum, ama burada insanların bana yaklaşımları, sokaktaki ilgisi, başkanımızın alakası beni daha çabuk motive edip, daha çabuk sahaya çıkmamı sağlayacak'' şeklinde konuştu.
İspanyol gazetecilerin, fazla kiloları olduğu yönündeki yorumlarına Necati, ''Evet kilo fazlalılığım var. 10 gün içerisinde 2,5 kilo vermem lazım. Bunu da bazen günde 2 antrenman yaparak ve yemekleri kısarak vereceğim. Daha formda olmam lazım. Hazır olmam için en azından bir 10 güne ihtiyacım var'' karşılığını verdi.
İspanya'da son dönemde tartışma konusu olan Müslüman futbolcuların ramazan ayında oruç tutmalarıyla ilgili Necati'ye oruç tutup tutmadığı da sorulurken, Türk futbolcu, ''Öncelik işimizdir. Müslümanın ama önce işim gelir'' diye konuştu.
İspanyol gazetecilere, ''Nereden biliyorsunuz bu kadar şeyi!'' diye de espri yapan Necati, gazetecilerin, ''Eski oyunculardan biliyoruz. Mesela Nihat, Tayfun'a nazaran biraz daha dini ve Türk geleneklerine bağlıydı'' şeklinde sözlerine de ''Üçümüz de fanatik değiliz. Zamanına göre her şeyi yapmak lazım. Oruç tutarsan fiziken düşersin. İzin günü tabii ki oruç tutulabilir ve ben de tutabilirim, ama antrenman olursa olmaz. Antrenmanların olduğu hiçbir günde oruç tutmam'' karşılığını verdi.
dаωid ωiℓℓа isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 09-14-2008, 09:25 AM   #332
infazz-teammm
Moderator

infazz-teammm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 4.397
Teşekkür 3.150 zamanda 939 mesajlara

Barcelona da F.Bahçe gibi: 1-1

İspanya La Liga'da 2. hafta mücadelesinde Barcelona evinde R.Santander ile karşılaştı. Mücadele 1-1 eşitlik ile biterken, Barça ligde ikinci maçında da galibiyete uzanamadı, ilk puanını aldı. 71. dakikada Messi'nin penaltısı ile öne geçen Katalan devi 77. dakikada Pereira'nın golüne engel olamadı. R.Santander bu sonucun ardından puanını 2'ye çıkartırken, Barça ligde 1 puanda kaldı ve taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.
infazz-teammm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-14-2008, 09:25 AM   #333
infazz-teammm
Moderator

Sevilla'ya yan bakılmıyor: 4-3

La Liga'nın 2. haftasında sahasında Sporting Gijon'u konuk eden Sevilla, mücadeleden 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Konuk ekip Gijon, ilk 20 dakikada Mate Bilic'in golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakalamasına rağmen bunu 90 dakika boyunca sürdüremedi.

21. dakikada Javier Chevanton, 36. ve 37. dakikalarda Frederic Kanoute ve Enzo Maresca Sevilla'ya 3-2'lik üstünlüğü sağlarken, Bilic, ilk yarının son anlarında hat-trick yaparak ilk yarının skorunu belirledi.

Kanoute mücadelede bir saat geride kalırken attığı golle takımına galibiyeti getirdi.
Alt 09-15-2008, 01:07 PM   #334
infazz-teammm
Moderator

Villarreal attı ve yattı: 1-0

İspanya La Liga'da 2. hafta mücadelesinde milli oyuncumuz Nihat Kahveci'nin takımı Villarreal sahasında Deportivo La Coruna'yı 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 27. dakikada Santiago Cazorla kaydetti.

Güzel ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçın tek golü Villarreal'in 23 yaşındaki yıldız oyuncusu Santiago Cazorla'dan geldi. İlerleyen dakikalarda iki takımda yakaladıkları pozisyonları sonuçlandıramazken, müsabaka Villarreal'in 1-0 üstünlüğüyle bitti. Bu sonuçla Villarreal ligdeki ilk galibiyetine 2. haftada ulaştı ve puanını 4'e yükseltti.
Alt 09-15-2008, 01:08 PM   #335
infazz-teammm
Moderator

Karanlıktan aydınlığa: 4-3

La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid Santiago Barnebeu'da Numancia'yı 4-3 yendi. Maçın gollerini Real Madrid adına 19. dakikada Guti, 25. dakikada Higuain, 33. dakikada Van der Vaart ve 40. dakikada Domingo kendi kalesine atarken, Numancia'nın golleri 22. dakikada Barkero, 4. ve 57. dakikalarda Moreno'dan geldi.

Real Madrid iki kez yenik duruma düştüğü maçı 4-2 alarak, ilk haftada kaybettikleri Deportivo maçını telafi ettiler.

Bu sonuçla Real Madrid puanını 3'e çıkarırken, Numancia 3 puanda kaldı.
Alt 09-15-2008, 01:08 PM   #336
infazz-teammm
Moderator

Düelloda galip yok: 2-2

La Liga'nın kapanış mücadelesinde Valencia, deplasmanda Almeria ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılıklık gollerin atıldığı mücadelede, Pablo Piatti ile evsahibi ekip henüz 20. dakikada öne geçerken, Valencia 15 dakika ardından Delgado ile bu gole cevap verdi.

İlk yarının tamamlanmasına 5 dakika kala Alvaro Negredo, Almeria'yı bir kez daha öne geçirirken, David Villa, bitime 20 dakika kala karşılaşmanın sonucunu belirleyen golü kaydetti.
Alt 09-15-2008, 01:09 PM   #337
infazz-teammm
Moderator

Barcelona dibe vurdu!

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) 2008/2009 sezonuna ikinci hafta karşılaşmalarıyla devam edildi.

La Liga'da sezona ikinci hafta maçlarıyla devam edilirken, ilk iki hafta sonunda 6 puan toplamayı başaran tek takım olan Espanyol ligin zirvesinde yer aldı.

Pazar günü deplasmanda oynadığı karşılaşmada Recreativo Huelva engelini Luis Garcia'nın maçın son bölümlerine doğru bulduğu golle 1-0'la geçen Espanyol, iki hafta öncede ligde oynadığı ilk maçta Valladolid'i aynı skorla devirmişti. Espanyol, bu sonuçlarla ligde 2'de 2 yapan tek takım olarak 6 puanla haftayı lider tamamladı.

La Liga'da Espanyol'u takip eden takımlar ise 4'er puana sahip Valencia, Almeria, Sevilla, Getafe ve Villarreal. Bu takımlardan Almeria ve Valencia kendi aralarında oynadıkları karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldılar. Pablo Piatti ve Alvaro Negredo'nun golleriyle iki kez önce geçen Almeria'ya, Valencia, Alexis Ruano ve yıldız golcüsü David Villa'yla cevap verdi.

La Liga'nın iddialı takımlarından Sevilla ise ligin yeni temsilcilerinden Sporting Gijon karşısında 2-0 geriye düşmesine karşın 4-3 galip gelmesini bildi.

Pazar günü oynanan bir diğer karşılaşmada Getafe, Real Betis'le golsüz berabere kalırken, milli futbolcu Nihat Kahveci'nin sakatlığı nedeniyle oynamadığı karşılaşmada Villarreal, Deportivo La Coruna'yı Santi Cazorla'nın golüyle 1-0 devirdi.

Pazar günü oynanan ilk dört karşılaşmada sadece 4 gol atılması dikkat çekerken, Osasuna Real Mallorca'yla 1-1, Malaga ise Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kaldı. Haftanın en dikkat çeken maçında ise son şampiyon Real Madrid, geçtiğimiz sezonun ikinci lig şampiyonu Numancia'yı 4-3 devirerek ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Numancia, Bernabeu deplasmanında oynamasına karşın Real Madrid karşısında ofansif bir futbol ortaya koydu ve alkış aldı. Rakibi karşısında iki kez önce geçen Numancia defans zaaflarının önüne geçemeyince rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Real Madrid'in ilk golüne imza atan Guti, kulüp tarihinin 5 bininci golünü atarak önemli bir başarının sahibi oldu. Real Madrid'in bu sezonki ilk ve tek flaş transferi Rafael van der Vaart, Numancia karşısında attığı golle bu sezon La Liga'daki ilk kez gol sevincini yaşamış oldu. Real Madrid ikinci maçında bu sezonki ilk galibiyetini alırken, 3 puanla ligin 8. sırasında, Atletico Madrid, Numancia, Deportivo, Valladolid ve Huelva'yla birlikte yer aldı.

La Liga'da sezona mağlubiyetle başlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan FC Barcelona, ligdeki ikinci maçında Nou Camp'ta 60 bin taraftarının önünde bu kez Racing Santander'le 1-1 berabere kaldı ve ikinci maçında da 3 puanla tanışamadı. Lionel Messi'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Barça, bu golden sadece 6 dakika sonra 76. dakikada Jonathan Pereira'nın golüne engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı. Barcelona, bu sonuçla iki maç sonunda alabildiği tek puanla 15. sırada yer aldı.
Alt 09-16-2008, 06:43 PM   #338
infazz-teammm
Moderator

Neden Real Madrid'i istiyor?

İngiliz Premier Ligi takımlarından Manchester United'da oynayan Portekizli yıldız futbolcu Christiano Ronaldo, tüm zamanların en iyilerinden biri olmak istediğini söyledi.

Ronaldo, Alman Kicker dergisine verdiği röportajda, ayak bileğinden olduğu ameliyattan sonra en kısa sürede takımda yer almak istediğini belirterek, ''Tüm zamanların en iyilerinden biri olmak istiyorum. Manchester ile Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde yeniden şampiyon olmak istiyorum'' dedi.

Ronaldo, Portekiz'in efsane futbolcusu Eusebio'nun yerini alabileceğinin bilincinde olup olmadığı yönünde bir soruya karşılık da ''Ben sadece futbolun bir parçası olmak istemiyorum. Rekor listelerine girmeyi başarmak istiyorum ve bu yoldayım'' şeklinde konuştu.

Geçen sezon kendisinin başarılı olduğunu ve bu başarısını bu sezon da sürdüreceğini ifade eden Ronaldo, ''Neden Real Madrid'e gitme isteğiniz var'' şeklindeki bir soruya karşılık da ''Ben United'ı seviyorum, ancak ben daha fazlasını istiyorum. Bu konuda dürüst ve profesyonelim. Hayatta değişiklik yapmak iyidir'' cevabını verdi.

Ronaldo, Real Madrid'e transfer olamayışının maddi konudan kaynaklanmadığını da ifade etti.
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Bu sayfa için yapılan aramalar

Seçenekler
Stil