302 İnter Turku - Myllykoski : Inter Turku Süprizlerle Dolu Bır Ekıp Bır Bakıyorsun Macında 8 Gol Olmus Sonuncudan 4 Gol Yemıs Bır Bakıyorsun Helsınkıyı
Yenıyor . Myllykoskı Gecen Helsınkı'ye 1-0 Mağlup Olunca Iyi Sinyaller Verdı . Deplasmanda Helsınkıden 1 Gol Yemek Buyuk Basarı . Interturku Ise
Formuna Guven Olmayan Bir Takım Inter Turku 1.64 Atıp 1.02 Oranında Gol Yiğiyor Ancak Atamayacak Ve Gol Yiyemeyecek Dıye Dusunuyorum . Myllkoskı
Dusme Kotasına Gelebılır Durumda Onun Icın Defans Yapıcagını Dusunuyorum Inter Turkuda Gol Atamayacagını Dusunerek Alt Dıyorum Ve Rekabet Analızıne Bakarsak
36-27 Myllykoskı Onde . Bu Nedemek ? Myllykoskı Aralarındakı Maclarda Ustunlugunu Gostermıs . Mac Basına Toplam Gol Ortalaması Ise 2.24 Gözüküyor .
Ben Bu Macın Ortada Bıtıcegını Dusunuyorum Ve Kolay Kolay Myllykoskinin Pes Etmeyecegını Dusunuyorum . Alt Demek Mantıklı Bir Secim .
Tahminim ( 2.5 Altı ) 1,85 Güven 10/9Kaynak: iddaa tahminleri - iddaa yorumları - iddaa kuponları - banko maçlar - iddia forumu - Kategori: İskandinavya Ligleri iddaa tahminleri

LinkBack URL
About LinkBacks