Maç Sonucu :icemetaxa Nickli Üyeden Alıntı [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]
Lillestrom – Tromso
Aalesund deplasmanında aldığı 3-0’lık yenilgi ile herkesi şaşırtan Lillestrom, ciddi anlamda lige hazır değil. Defansif olarak çok sıkıntı yaşadıklarını gördük. Zaten Aalesund gibi vasat bir ekipten deplasmanda bile olsa 3 gol yemek iyi bir şey değildir. Hücumda da pek etkili olamayan Lillestrom’un ligin ‘üstçü’ takımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Teknik direktör Henning Stille Berg genelde açık bir futbol tercih ediyor. Geçen hafta aldığı mağlubiyetin izlerini silmek için bu maçta takımını galibiyete hedefleyecektir. Konuk ekip Tromso ise ligin ilk haftasında evinde Honefoss’u 2-0 ile geçti. O maçta oldukça rahat bir oyun sergileyen Tromso’nun gol yollarında bir sıkıntı yaşadığını düşünmüyorum. Bu sene hedef Avrupa Kupalarına katılmak. Defansif olarak kendilerine çeki düzen verir ve deplasmanlarda istedikleri istikrarı sağlarlarsa bunu başarabileceklerini düşünüyorum. İki takım arasında oynanan maçlar çoğunlukla 2.5 Gol Üstü sonuçlandı. Ben bu maçında da 2.5 Gol Üstü sonuçlanacağını düşünüyorum. Alternatif arayanlar ise Tromso kaybetmez seçeneğine oynayabilirler.
2.5 Gol Üstü biter. @ 1.96
Tromso kaybetmez. @ 1.82
Lillestrom - Tromso : 2 - 0 LOST !
Tromso gol atmalıydı.

LinkBack URL
About LinkBacks