![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü ![]() |
| |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 |
|
Profesör
Teşekkürler: 2.846 Teşekkür 2.688 zamanda 1.507 mesajlara |
ben 1 e 100 alcaktım.kuponumu st.turiden yatırdı.ismail yk allah belanı versin şarkısını hediye ediorum.st truiden ah :(:(
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürler: 0 Teşekkür 1 zamanda 1 mesaj içinde |
geçen pazar psg-st ettienne maçında 1 gol daha olsa 385,salı günü de midlesbrough maçında 1 gol daha olsa 270 ytl alacaktım:(
öbür dünyada ellerim yakanızda midles-psg ikilisi:(
|
|
|
#73 | |
|
Tipster
Teşekkürler: 402 Teşekkür 1.726 zamanda 537 mesajlara |
Alıntı:
Ben hiç bir sporseverin,taraftarın veya yorumcunun takımların teknik direktörlerinin sahaya çıkardıkları 11'leri eleştirme hakkı bulunduğuna inanmıyorumm..Tabii ki hepimizin kendimize göre doğruları var mesela ben o kadroda İnamoto'yu görmediğim zaman delilere döndüm nasıl olur da oynamaz diye..Ancak kesinlikle Gerets'e dil uzatmam çünkü o futbolcularla tüm haftasını geçiren ben değilimm..Antremanları izleyen performansları gören de ben değilim..Yedikleri yemekleri yaptıkları işleri de ben bilmiyorum..Belki de hafta içinde en istekliler bu futbolculardı ve formayı onlara verdii..Buna denilebilecek hiç bir şey yok issey abi lütfen biraz daha duyarlı olalım..Neticede bu adam geçen sezon bizi şampiyon yaptı ve takıma oynattırdığı futbol da gayet üst düzeyde..Ayrıca diğer sezon da takımımızı çalıştıracak..Sonuca göre teknik direktör eleştirmek çok kolay..Galatasaray 5-0 kazansaydı Mehmet Güven gol atsaydı veya tüm takım harika oynasaydı bunları söyleyeceğini zannetmiyorum..İnsanın biraz da iyi gününde olması gerekiyorr..Futboldur bu ve futbol hatalar oyunudurr..Keyif almayı bilmeli.. Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger tüm kupa maçlarına yedek takımla çıkıp kazandığında nasıl Helal olsun be adama bak ne cesaret diyebiliyorsak kaybettiğinde de aynı şeyi diyebilmeliyizz..Hem Wenger için hem de Gerets için ![]() Saygılarımla ANIL..
sometimes i feel like i’m seeing it all at once and it’s too much my heart fills up like a ballon that’s about to burst and then i remember to relax, and stop trying to hold on to it. and then it flows through me like rain and i can’t feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life you have no idea what i’m talking about i’m sure but don’t worry, you will someday..." |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Profesör
Teşekkürler: 1.163 Teşekkür 1.122 zamanda 442 mesajlara |
Alıntı : ( Ben hiç bir sporseverin,taraftarın veya yorumcunun takımların teknik direktörlerinin sahaya çıkardıkları 11'leri eleştirme hakkı bulunduğuna inanmıyorumm)
Sevgili Anıl kardeşim öncelikle ben bu cümlene kesinlikle katılamıyacağımı belirteyim zira bana göre birçoğumuz oyuncularımızı Gerets ten iyi tanıyoruz bence.Hangi maçlarda neler yapabileceğini tahmni edebiliyoruz.Onun bizden fazla olarak bildiği tek şey varsa o da oyuncunun hafta içindeki antreman performansı ve form durumu.Sadece bunu bilmenin de başarı için yeterli olmadığını düşünüyorum. Ayrıca takımının bu takımı yıllardır her maçını izleyen ,her alanda destekleyen ve takımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan biz G.S taraftarlarının haftalardır hatta aylardır yapılan yanlışlara karşı sessiz kalmamızın , ' ^Hoca öyle yaptıysa doğrudur bi bildiği vardır ' gibi bence çok yanlış bir felsefe içinde olmamız söz konusu olmamalı bence.Bir bildiği vardıda neden Erciyesi 2 maç yenemedi_? neden denizliye evinde puan vererek liderle aramızdaki puan farkının düşmemesine imkan sağladı_? ve neden derbi maçta bizi sırlayacak tecrübeli oyuncuları kenarda oturtup maç tecrübesi az olan adamları seçip onları da önümüzdeki haftalar için özgüvenlerinin kaybetmisini sağladı_? Hakan Şükür , Hasan şaş, Song , iliç ,İnamato , Ümit karan sence bu maçta bu adamların hiçbiri oynamaz mı_?Bence bu maçta hepsi oynamalıydı. 'Bu adam bizi geçen yıl şampion yaptı diyorsun ' evet doğru yaptı.Bizde alkışladık sevindik çünkü geçen yıl mücedele vardı , istek,azim vardı.Futbol zevk veriyordu ve cesur bir hucüm futboluyla yediğimizden fazlasını atarak kazanıyorduk. Bu yıl genelinde ise bunlardan söz etmek maalesef çok zor Anılcığım. Asla hiçbir takımı sadece skora göre yargılamam,ilk yazımın başında da da bunu belirttim (maç kazanılır ,kaybedilir bu çok önemli değildir cümlesiyle).Ancak sen teknik direktör olarak elindeki tecrübeli yetenekli ve kaliteli oyunculardan ne zaman ve nasıl faydalanman gerektiğini yaklaşık 2 sene sonunda hala bilmiyorsan ve maçı kazanmak adına birşey düşünmüyorsan ben bunu asla destekleyemem. G.S 5-0 kazansaydı diyorsun ancak o çıkardığı kadroyla 5-0 değil 2-0 bile kazanmamız imkansızdı. Dikkat ettiysen yorumlarımda hiçbir G.S li oyuncuyu eleştirmedim (Mehmet Güven dahil) çünkü oyuncular onlara verilen taktik ve görev dahilinde gayet iyi mücadele örneği sergilediler.Sen koca ligde 2-3 maçta kısıtlı sürelerle şans verdiğin adamlara derbi maçta çık ilk 11de 90 dakika oyna ve iyi oyna diyemezsin.Buna hakkın yoktur. Arsen Wenger in yedekleriyle bizim yedeklerimizi kıyaslamak bence ölçü olmaz çünkü Arsen Wenger o yedeklere ligde ve kupa maçlarında mümkün olduğu kadar sık forma şansı veriyor.Arsenal yönetimi transferleri yaparken bizim yönetimimiz gibi ben bu oyuncuları alabilirim bunların arasından seç demiyor hocanın listesinden ve scuth larının aylarca izlediği oyuncuları transfer ediyorlar. Futbol hatalar oyunudur tabi hepimiz keyif almak istiyoruz ama maalesef ben G.S nin ve diğer 3 büyüklerin bu seneki hemen hemen hiçbir maçından bahsettiğin keyfi alamadım.Bilmiyorum belki ben çok keyifsiz bir adamım yada çok şey bekliyorum. Ama sanmıyorum çünkü biçok kişi bu sezon bunda hemfikir.Sevgili kardeşim bunları seni eleştirmek adına yazmadım iyimser tavrını ve bu doğrultudaki yorumunu anlıyorum ve teşekkür ediyorum. Ama bence artık gerçekleri görmeliyiz alkışlamasını destek vermesini bildiğimiz gibi devamlı hale gelen hatalarda taraftar olarak tepkimizi dile getirmeliyiz diye düşünüyorum.Herşeyi kabul edip doğrudur dersek bir arpa boyu yol alamayız ve geçmişteki başarılarla avunup dururuz. Son olarak şunu söylemek istiyorum bu kadar haksız çıkmayı istediğim bir konu daha yoktur.İnşallah sen haklısındır başta senelerdir bir mürivetini göremediğimiz Canaydın efendi ve sezon başından beri takıma yerinde say yaptıran Gerets haklı çıkar .Bizde yine burada onlardan zevkle özür dileriz...
|
|
|
#75 |
|
Tipster
Teşekkürler: 402 Teşekkür 1.726 zamanda 537 mesajlara |
Ya abi demek ki futbol anlayışımız biraz farklı
Nese önemli değil neticede Galatasarayın başarısı için uğraşıoruz ![]()
sometimes i feel like i’m seeing it all at once and it’s too much my heart fills up like a ballon that’s about to burst and then i remember to relax, and stop trying to hold on to it. and then it flows through me like rain and i can’t feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life you have no idea what i’m talking about i’m sure but don’t worry, you will someday..." |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|