![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü ![]() |
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#101 |
|
iddaalı Üye
Teşekkürler: 24 Teşekkür 60 zamanda 56 mesajlara |
Cok Sagol Yaaaaaaaaaaa Benzaten Böyle Bi Calisma Bekliodum Süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
| Sponsored Links |
| Üye teşekkür etti volkanyener1905 bu mesaja: |
rotasiz_199 (09-21-2007)
|
|
|
#102 |
|
Profesör
Teşekkürler: 1.162 Teşekkür 1.039 zamanda 419 mesajlara |
Arkadaşlar hepiniz burada olmayan resimlerinizi ekleyebilir ve kolleksiyonumuzun gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.Yolladıkların için teşekkürler Tamer eline sağlık.
Ancak sizlerden küçük bir ricam olucak, hepimiz takımımıza çok bağlıyız ve çok seviyoruz tabiki.Büyüklüğümüzü anlatmaya ne resimler nede sözler yeter.Ayrıca rekabette çok güzel ve zevkli birşey fakat forumumuzdaki f.b veya diğer takımların taraftarı olan arkadaşlarımızı da düşünerek onları rencide edici resimlerden kaçınmalıyız diye düşünüyorum.Aynı paylaşımlar bize yapılsa nasıl hoşumuza gitmeyecekse bunu onlar içinde biz düşünmeliyiz. Tarihi nice zaferlerle dolu Şanlı Galatasaray'ımızın büyük ve medeni taraftarları olan bizlere bu yakışır. Anlayışınıza şimdiden teşekkür ediyorum ve güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyorum...
|
| Üye teşekkür etti İsseyMiyake39 bu mesaja: |
rotasiz_199 (09-21-2007)
|
|
|
#103 |
|
Teşekkürler: 0 Teşekkür 2 zamanda 2 mesajlara |
Harikasınız bee
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Cimbom Avrupa'nın Aslan kralı: 4-1
Nefes kesen maçta UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdiler Aslanlar gibi mücadele ettik... 120 dakika Arsenal'e nefes aldırmadık... Hagi kırmızı kart görüp oyundan atıldı. 10 kişi, sahada devleşti ve penaltı atışlarında kupa, hak eden takımın ellerinde yükseldi... VE Galatasaray, 1999-2000 sezonunun UEFA Kupası Şampiyonu... Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki finalde Avrupa'nın devi Galatasaray vardı. Önce 90 dakika, ardından gerilimi yüksek 30 uzatma dakikası, Hagi'nin kırmızı kart görmesi, hiçbiri Galatasaray'ı hedefinden uzaklaştıramadı. Penaltı atışlarında hiç fire vermeyen sarı kırmızılılar, bütün bir sezon verdikleri emeğin karşılığını UEFA Kupası'nı kaldırarak aldı. İşte dev maçın dakikaları. DAKİKA 3: Dev finalde ilk tehlikeli atak G.Saray'dan geldi. Soldan gelişen atakta Hagi, ceza alanına ortaladı, Arsenal savunmasından dönen topa Arif vurdu, top rakip oyuncuya çarparak kornere çıktı. DAKİKA 16: G.Saray'ın sağ çaprazda kazandığı serbest vuruşta Hagi, solundaki Arif'e çıkardı. Arif'in mükemmel vuruşunda Arsenal savunmasına çarpan top kornere çıktı. DAKİKA 27: Arif, sağ kanatta aldığı topu, penaltı noktası üzerindeki Hakan Şükür'e gönderdi. Sırtı kaleye dönük duran Hakan'ın röveşata denemesinde meşin yuvarlak üstten auta çıktı. DAKİKA 43: Sağdan gelişen atakta, Arsenal ceza alanı önünde Hakan Şükür, Ümit'e pas çıkardı. Ümit, solundaki Arif'e verdi. Arsenal savunmasının ofsayt beklentisi sırasında bomboş pozisyonda kalan Arif, inanılmaz bir vuruş yaparak topu auta gönderdi. Ve kaçan bu pozisyondan sonra ilk yarı golsüz berabere sona erdi. DAKİKA 48: Okan'ın ara pasında ceza sahasına giren Hakan Şükür kaleyi gördüğü anda sert vurdu, top yan direkten döndü. DAKİKA 69: Galatasaray atağında topla son buluşan Capone kaleye yöneldi, uzak mesafeden sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Seaman'ın müdahalesiyle kornere çıktı. DAKİKA 85: Maçın en önemli pozisyonunda Hakan Şükür, sağdan Ümit'in verdiği topla buluştu. Ceza alanında kendisini takip eden Adams'ı geçti, ancak tam bu sırada ayağı kayınca vuruşunu yapamadı ve Seaman topa sahip oldu. DAKİKA 90: G.Saray'ın, Arsenal ceza alanı sağ çaprazında kazandığı serbest vuruşu Hakan Şükür kullandı, şutunda top yan ağlarda kaldı. Ve normal süre golsüz sona erince uzatma dakikalarına geçildi. DAKİKA 91: Arsenal atağında Henry, sol kanattan sıfıra kadar indi, kale alanına ortasında Kanu topa vuramadı. Altın gol kuralının uygulandığı uzatmada da ilk yarı 0-0 berabere sona erdi. DAKİKA 108: Galatasaray kalesinde yaşanan tehlikede Parlour sağdan ortaladı, Henry altıpasın köşesinden yükselerek kafayı vurdu, Taffarel mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi. DAKİKA 112: Soldan Hakan Şükür sıfıra kadar inip kale önüne ortaladı, topa kimse dokunamayınca Galatasaray, altın golden oldu. Ve maçın uzatma dakikaları da golsüz bitince penaltı atışlarına geçildi. İlk penaltıyı kullanan Ergün, topu ağlara gönderdi. Ardından Suker'in vuruşunda top yan direkten döndü. G.Saray'da ikinci vuruşu Hakan Şükür gole çevirdi. Arsenal, Parlour'la durumu 2-1 yaptı. Ümit, çok soğukkanlı kullandığı vuruşla G.Saray'ı 3-1 öne geçirdi. Ve Arsenal'de Vieira'nın penaltı atışı üst direkten döndü. Son kez topun başına gelen Popescu skoru ilan etti: 4-1. Ve Galatasaraylı futbolcular, UEFA Kupası'nı kaldırdı. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Admin
Teşekkürler: 5 Teşekkür 74 zamanda 24 mesajlara |
Arkadaşlar burası AntiFenerbahçe bölümü değil GalatasarayıLıLar bölümü isime dikkat..!! hiç bir takımı rahatsız edici resimler paylaşmayın ve buraya sadece GaLatasarayLıLar girerse sorun çıkmaz..!
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Profesör
Yukarıda gayet açık ve güzel bir dille izah etmeme rağmen neden bunlara devam ediliyor anlamış değilim:confused: Bu yolladıklarının fazlası benim elimde de var ama burası yeri değil o yüzden hiçbirini yollamıyorum_
Lütfen bizleride zor duruma düşürecek paylaşımlardan kaçının ve asıl önemli olan konu :
Herzaman için forum yöneticilerinin uyarılarını dikkate almalısınız!
|
|
|
#107 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürler: 1 Teşekkür 16 zamanda 4 mesajlara |
Beyler bu uyarılar kimlerin payşalımlarını kapsıyor bilmiyorum ama heralde en başta bana,öncelikle şunu belirtmeliyim ben bu konu altına fotoğraf eklediğimde herhangibir uyarı yoktu ve aslına bakılırsa olmasıda gerekmiyor diye düşünüyordum ama olması gerekiyormuş.Neden mi benim pc'de yaklaşık 500 fotoğraflık bir gs arşivim var,bende herkesin düşünmesi gerektiği gibi fotoğraf eklerken özenle seçip,rakip takımı aşırı tahrik edici,aşağılayıcı veya ağır hakaret içeren fotoğrafları paylaşıma sunmadım(tabii bu benim düşüncem),eklediğim fotoğrafların daha önceden eklenmiş olan fotoğraflardan daha fazla hakaret içerdiğini sanmıyorum sonuçta bu bakış açısına göre değişir.Bende bazı arkadaşlara konu başlığını hatırlatmak istiyorum (Galatasaray'lılara Özel) eklediğim fotoğrafların içinden birkaç tanesi zannedersem rahatsız edici olarak tanımlandı ama onlar tamamiyle biz gs'lilerin bu konuyla alakadar olacağı düşüncesi ve hoşça vakit geçirmesi niyetiyle espriyle karışık mizahi bir bakış açısıyla çekilmiş yada hazırlanmış fotolardı,neyse uzatmayayım en iyisi daha fazla,uyarınız dikkate alınmıştır.
EZELİ REKABET EBEDİ DOSTLUK |
|
|
|
| Üye teşekkür etti tamertulek bu mesaja: |
rotasiz_199 (09-21-2007)
|
|
|
#108 |
|
Uyarılardan bende payımı aldım sanırım ama ben koyduklarımın bir tersliğini görmedim..Ayrıca bende daha neler var ama koymuyorum.Galatasarayın ve Febenin başarılarını koyduğum resmin nesi vardı bi anlatın lütfen.....
|
|
|
|
| Üye teşekkür etti CatennacciO bu mesaja: |
rotasiz_199 (09-21-2007)
|
|
|
#109 |
|
Profesör
Birincisi bu uyarım sadece senin için değildi herkeseydi ve son uyarı mesajım ben ilk uyarı mesajımı yolladıktan sonra bunlara devam eden CatennacciO arkadaşımızaydı özellikle.
Mizahi yönden bize komik gelen ve hoş vakit geçirten bu paylaşımlar F.b li arkadaşlara komik gelmiyor ve bana bu konudan şikayet ve rahatsızlık duyulduğunu belirten arkadaşlar oldu.Biz forum yöneticisi olarak bunları dikkate almalıyız ve üyelerimize eşit haklar sağlamalıyız değilmi_? Daha önce de dediğim gibi amacım: Benim aylar önce açtığım bu güzel konuyu hepberaber çok daha büyük boyutlara ulaştırıp tüm Galatasaray'lı arkadaşlarımızın zevkle faydalanabileceği bir arşive dönüştürmektir. Ayrıca unutmadan Uyarılarıma gösterdiğin hassasiyetten dolayı teşekkür ederim .
|
|
|
#110 | |
|
Profesör
Alıntı:
Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum sizden ricam lütfen paylaşımlarımızı yaparken biraz daha dikkatli olalım.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Bu sayfa için yapılan aramalar |
| gs masaüstü fotoğraflar, fb rencide edici fotolar, gs saati canlı masaüstü kat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|