9 Kasım Nhl tAhminleri 9 11 2010 nhl kuponları nhl yorumları
San Jose Sharks 1X2.
Anaheim iyi bir deplasman takimi degil. Kendi evinde iyi oynasalarda, defans gücleri cok limitli. Kalecileri Hiller kalesinde cok fazla sut görüyor ve bu Sharks takimi karsisinda cok sakincali olabilir, cünkü San Jose kaleye en fazla sut gönderen takimlardan birisi. Son macini cok rahat kazanan Sharks bu macida rahat kazanmasi gerekiyor. Anaheim takiminda Getzlaf'i durdurduklari taktirde, zaten Anaheim takiminin en büyük kozunu oyundan almis olup, galibiyet icin büyük bir adim atmis olurlar.
1.87, 3/10.
Atlanta Thrashers @ Ottawa Senators 5,5 üstü.
Atlanta deplasmanda kendi sahalarina nazaran daha fazla gol yiyor, ve penalty/ ceza dakikalari aliyor. Ottawa tam anlamiyla bir ev takimi. Deplasmanda cogu zamanda etkisiz, ama kendi evlerinde bambaska bir takim. Ofansif gücleri büyük. Thrashers takimi ise tüm beklentilere karsin sezona fena baslamadilar, ve kalenin nerde oldugunu iyi biliyorlar. Bu iki takimin 6 gol atma ithimali bence yüksek.
1.81, 2/10.
Vancouver Canucks @ Montreal Canadiens ilk periyot 1,5 üstü.
Nedense bu macin bol gollü bitecegini tahmin ediyorum. Canucks zaten ligin güclü ekiplerinden, Montreal ise vasatin üstünde performanslar sergiliyor. Vancouver takimi defansta beklenmedik sekilde pozisyon veriyor - buna karsin Montreal cogu zaman sacma ceza dakikalari aliyorlar. Bu macta 6-7 gol bekliyorum ve dolayisiyla ilk periyota da gol bekliyorum. Ilk gol cabuk gelirse, ikinci gol ilk 15 dakika icinde gelebilir.
1.96, 1/10.Kaynak: iddaa tahminleri - iddaa yorumları - iddaa kuponları - banko maçlar - iddia forumu - Kategori: Buz Hokeyi Tahminleri

LinkBack URL
About LinkBacks