Almanya - Finlandiya (Cumartesi, 20.02., 07:00)
Cok sacma bir line. Almanya sadece 0-2lik bir skor ile Isvece maglup oldular. Tamamiynen Run and Gun tipinde oynayan Almanya bu sefer eski bir Finlandiya takimiyla karsilasiyor. Finlandiya defansif oynayan bir takim ve Beyaz Rusya karsisinda 5-1 bir galibiyet aldi. Aldiklari rahat galibiyet macin gidisatini yansitmadi ama. Almanya dinamik bir takimla oynuyor - Ehrhoff, Sturm, Hecht ve Goc ile NHL tecrübeli oyunculari bulunduruyorlar. Beyaz Rusyadan daha güclü bir ekip olan Almanyayi bookieler biraz kücümsiyorlar. Shots on Goal (SOG), yani kaleyi bulan sutlarda Isvec ile basa bas bir oyun sergilediler. Simdi defansif bir stil ile oynayan Finlandiya karsisinda kendilerine +21,5lik bir line veriliyor. Yani Finlandiya, Almanyaya nazaran tam 22 sut daha fazla atmasi gerekiyor ki, bu tahminimiz yanlis ciksin. Bu cok olanaksiz ve hangi mantikla bu tür bir hata yapiliyor, anlamis degilim. Ayriyetten Almanyaya verilen oranlar asiri sekilde yüksek. Tamam, Finlandiya burda favori olabilir, ama Almanyanin o kadar yüksek bir oran almasi kadar da degil. Burda tabiiki "Kim kaleye daha fazla sut atar?" oynayacagim, ve ayriyetten minimal stake ile Almanya kazanir oynayacagim (uzatma ve penaltilar dahil). Ben sut sayisi oyununu erken görüp @1.70 kaptim, simdi ayni bookie bu orani @1.40e kadar düsürdü. Kendi bookieniz size ne orani verir bilmiyorum, ama @1.35+ kesinlikle value.
Pick: Shots on goal - Almanya +21,5 - bwin @1.70 - 8/10.
Pick: Almanya kazanir (uzatmalar ve penaltilar dahil) - bet365 @11.75 - conf. 1/10.Kaynak: iddaa tahminleri - iddaa yorumları - iddaa kuponları - banko maçlar - iddia forumu - Kategori: Buz Hokeyi Tahminleri

LinkBack URL
About LinkBacks