GALATASARAY - OLYMPIAKOS ; İM 1/1 veya MS 1
Konuk takım eurolig maçlarında deplasmanda pek başarı yakalayamayan bir grafik çiziyor. Deplasmanda yalnızca Nancy galibiyeti mevcut, Nancy ise Olympıakos'a yenildiği sıralarda iddası kalmamış bir durumdaydı.Ev sahibi Galatasaray ise evinde Barcelona ve Siena'ya mağlup oldu.Zorlu geçen bu karşılaşmalarda Galatasaray güçlü rakiplerine talihsizce kaybetti.Bunun dışında kendi evinde iyi oynayan galatasarayın bu maçı rahatça kazanacağını düşünüyorum.
CSKA MOSKOVA - ANADOLU EFES İY 1 veya İM 1/1
CSKA euroligin favoriekibi, en son deplasmanda olympiaokosu mağlup ettiler. Henüz mağlubiyetleri olmamasıyla birlikte kendi evinde yaptıkları maçlar farklı kazanabiliyorlar.Ben bu maçı handikabıyla birlikte ilk yarı ve ikinci yarıyı CSKA lehine veriyorum.Zira Efes deplasmanda real madrid ekibinden 20, maccabi tel avivden ise 40 sayı yedi.CSKA nın da bu ligin favori takımı olduğunu düşünürsek günün en garanti maçlarından biridir. Çünkü turu garantileyene kadar yaptıkları her maçı gayet ciddiye alacaklardır. +20 fark muhtemel...
FENERBAHÇE - OLIMPIA MILANO MS 2 veya İM 1/2
Gelelim fenerbahçeye, maçlara genel olarak ilk yarı hızlı başlayıp ikinci yarı rehavete kapılan ve maçı gereksiz kazalarla kaybedebilen bir ekip, ziraiki kez aynı hataya düştüler biri caja laboral diğeride en son oynanan unijks kazan maçı. fenerin yine maçahızlı başlayıp ilk yarıyı öne kapayacağını lakin ikinci yarı gerekli olan handikapı aşamayacağını düşünüyorum.
751 GALATASARAY - OLYMPIAKOS (h2,5) MS 1
722 CSKA MOSKOVA - ANADOLU EFES (h6,5)/(h12,5) İM 1/1
723 FENERBAHÇE - OLIMPIA MILANO (h3,5)/(h7,5) İM 1/2
Yaptığım kupon, 20 TL yatırdım her biri tek maç olduğundan sistem de tercih edilebilir. Bol Şans !!!
Kaynak: iddaa tahminleri - iddaa yorumları - iddaa kuponları - banko maçlar - iddia forumu - Kategori: Basketbol iddaa tahminleri

LinkBack URL
About LinkBacks