Houston Rockets Detroit Pistons (8,5)
Ev Sahibi Houston bu sezon evinde fırtına gibi esiyor diyebilirim.İsterse ligin en iyi takımı karşısına gelsin.Evinde öyle kolay kolay kimseye maç bırakmaz Houston seyirci desteğini arkasına alarak çok iyi oynuyor.En sonunda deplasman fobisini de kırarak Washinghton karşısında son dakikaları zorluk çektirse de kazanmayı bildi.O zaman da demiştim ilk fobisini kırıcak diye bu maçta Houston'un farklı kazanacağını düşünüyorum.
Detroit'e gelicek olursak Ligde sadece 3 galibiyet aldı.Fakat galip geldiği maçlar da inanılmaz bir oyun sergiliyordu.Eğer o oyunu her maçta sergileseydi şuanda en az 6-7 galibiyeti olacaktı.Bir günleri bir günlerini tutmuyor ve deplasman da bocalıyolar.bu maçta da farklı birşey beklemiyorum.
Evinde iyi oynayan Houston karşısında Detroit direnemez.
Tahmin : Houston Win
Tahmin :Houston İY 4.5 Kazanır.
Milwaukee Bucks (3,5) Denver Nuggets
Ev Sahibi Milwaukee bu sezona evinde oynadığı maçları değerlendiricek olursak çoğu maçta iyi oynadı.Evinde Detroiti San Antonio 'yu yenmeyi bildi.Fakat deplasman da neredeyse bütün maçları kaybetti.Genelde savunma ağırlıklı bir takım konumundalar.Savunma yaptığı zaman rakip de az atıyor kendi de öyle tabiki ahım şahım bir savunma yapamıyolar ama ellerinden geldiği kadarıyla savunma yapmayı biliyolar.Savunma yaptıkları maçta kendileride az sayı atıyor.
Denver'a gelicek olursak Bildiğimiz klasik sayı şovu yapan bir ekip konumunda ama gördük ki bu sezon bazı maçlar da o sayı showu yapan Denver kaybolabiliyor.Bu maçta deplasman da oynamaları onların fazla sayı atmaya yönelmiceğini düşündürüyor bana Genelde Deplasman da oynaadıkları maçlar da sayı konusunda San Antonio maçı dışında düşük sayılar da geçti.San antonio maçında neden yüksek atıldığına gelicek olursak San Antonio attıkça o karşılık verdi.Burada ona karşılık vericek bir ekip değil Milwaukee
Benim bu maç için tahminim açılan 201.5 luk baremin geçilmeyeceği .
Tahmin : 201.5 ALT Olur

LinkBack URL
About LinkBacks